Els premiats en una edició anterior. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La cerimònia de lliurament dels premis CEA canvia de format per adaptar-se als requeriments sanitaris

L'acte estarà limitat a cinquanta persones i comptarà amb la presència del cap de Govern

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) lliurarà el proper 13 d’octubre els Premis CEA, en una cerimònia adaptada a l’excepcionalitat del moment. "La situació actual no permet tirar endavant l’organització d’un sopar de gala per aproximadament 200 persones, tal com estava previst en un primer moment. Recordem que l’actual decret que regula reunions d’aquest tipus desaconsella concentracions superiors a les 50 persones", afirma la patronal aquest divendres en un comunicat.

Un cop analitzades les circumstàncies, explica la CEA, s’ha acordat canviar el format de manera excepcional. L’acte, limitat a 50 persones, comptarà amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot; el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol. La gala es durà a terme al Centre de congressos d’Andorra la Vella, el dimarts dia 13 d’octubre a les 6 de la tarda, i serà enregistrat i emès, posteriorment, a través d’Andorra Televisió. Per accedir a la sala caldrà invitació expressa o acreditar-se prèviament.

Malgrat el canvi de format, continua vigent l’acció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) envers les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana amb el donatiu de la Fila 0 i el 7% del benefici generat. Les persones que hagin abonat el preu del cobert pel sopar de gala, poden cedir-lo com a donatiu per l’acció de RSC o sol·licitar-ne la seva devolució íntegra o parcial a través de l’e-mail info@cea.ad.