Divendres 26 d'abril de 2024
|
12:44 H
L'edifici de Crèdit Andorrà.
L'edifici de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà Asset Management renova un any més la certificació GIPS

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora de fons d’inversió del Grup Crèdit Andorrà, ha renovat la certificació internacional GIPS (Global Investment Performance Standards), que avala l’exactitud i homogeneïtat en la presentació dels resultats sobre el rendiment de les inversions d’acord amb els estàndards internacionals de mercat.

La companyia auditora KPMG Asesores ha estat l’encarregada de la recertificació, després d’una anàlisi fonamentada en els procediments duts a terme per l’entitat a l’hora de publicar les rendibilitats de les inversions entre el gener i el desembre de 2019.

La certificació GIPS arriba després d’un nou reconeixement a la gestió de l’àrea d’Inversions, que juntament amb Crèdit Andorrà Asset Management han renovat la ISO 9001 de qualitat.

L’estàndard GIPS va ser adoptat voluntàriament per Crèdit Andorrà Asset Management el 2006, amb l’objectiu de garantir l’ús de processos ètics i transparents a l’hora de calcular i fer públics els rendiments de les inversions dels clients.

A més, certifica que les dades publicades són homogènies i comparables a d’altres entitats de gestió de fons d’inversió en l’àmbit internacional. Les normes GIPS s’han convertit en una referència de les pràctiques de bon govern de les companyies de gestió d’actius i de banca privada.

Crèdit Andorrà Asset Management és la primera entitat andorrana admesa l’any 2011 com a membre de la junta directiva de l’associació espanyola que treballa per promoure i divulgar les normes internacionals GIPS. També és l’única firma d’Andorra que apareix en la relació de firmes del CFA Institute que compleixen amb la normativa GIPS.

Notícies relacionades