El debat que va tenir lloc la setmana pasada sobre el sector financer. (Foto: CEA)
Innovació

La sostenibilitat, pròxim tema a debat a la CEA

La cita serà aquest dimarts amb Albert Moles, Jordi Llovera i Antoine Dalle

La sostenibilitat serà el nou tema a debat en el cicle de taules rodones que organitza la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), amb la col·laboració de BancSabadell d’Andorra. El debat temàtic tindrà lloc el dimarts 17 de novembre, a dos quarts d'onze del matí a la seu de la CEA. La trobada comptarà amb la participació del director general de FEDA, Albert Moles; Jordi Llovera, doctor enginyer i CTO d’Enginesa, i Antoine Dalle, gerent i fundador de Dalle Consulting.

Fins el 15 de desembre, cada setmana es donen cita a la CEA tres personalitats destacades de cada sector empresarial, en una taula rodona que es pot seguir per 'streaming' a través del canal de YouTube de la patronal.

'El futur a debat' es reprendrà aquest dijous, 19 de novembre a dos quarts d'onze del matí, amb un debat extra, dedicat a posar sobre la taula serveis, especialment afectats per la Covid, com són la restauració, les agències de viatges i les empreses de gestió d’esdeveniments.

Les properes setmanes es tractaran altres temes com les necessitats en infraestructures, la vessant empresarial de les activitats esportives, el sector de les assegurances i la incipient indústria exportadora al país.