El debat que la CEA va oferir la setmana passada. (Foto: CEA)
Innovació

El futur dels esports, a debat a la CEA

Gerard Riart, Albert Miralles i Gorka Aixàs participaran en la trobada que té lloc aquest dimarts

El futur dels esports des del punt de vista empresarial serà el nou tema a debat en el cicle de taules rodones que organitza la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), amb la col·laboració de BancSabadell d’Andorra. Un cicle que compta amb les persones que estan al capdavant d’algunes de les empreses més representatives dels diversos sectors del país per analitzar conjuntament els reptes que té plantejats l’economia andorrana en un escenari marcat per les incerteses, però també per les oportunitats.

El debat temàtic tindrà lloc aquest dimarts, a dos quarts d'onze del matí a la seu de la CEA i està dedicat a la vessant empresarial de les activitats esportives. La trobada comptarà amb la participació de Gerard Riart, de VSL Sports; Albert Miralles d'MVM Sports Group i Gorka Aixàs, del Bàsquet Club Andorra.

Fins el 15 de desembre, cada setmana es donen cita a la CEA tres representants de cada sector empresarial, en una taula rodona que es pot seguir per 'streaming' a través del canal de YouTube de la patronal.

Les properes setmanes es tractaran altres temes, com el sector de les assegurances i la incipient indústria exportadora al país.