Divendres 26 d'abril de 2024
|
19:21 H
Seu central de Crèdit Andorrà.
Seu central de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà facilita els pagaments digitals a comerços i empreses d'Andorra

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà ha arribat a un acord d'exclusivitat a Andorra amb la passarel·la de pagaments Monei, 'fintech' espanyola puntera en el sector, per facilitar als comerços, empreses i autònoms del país els pagaments digitals. A través de l'acord, Crèdit Andorrà ofereix la possibilitat a qualsevol negoci del país a processar els seus pagaments digitals de manera senzilla mitjançant una connexió via API a la 'fintech' Monei. L'aliança permetrà als usuaris treballar amb grans plataformes de comerç electrònic com Shopify, WooCommerce o PrestaShop, en utilitzar totes les capes de servei de la passarel·la de pagaments Monei.

Després de realitzar amb èxit una prova pilot amb diversos comerços, s'ha procedit a firmar l'acord, que permet que qualsevol comerç, empresa o autònom andorrà pugui connectar la seva passarel·la de pagaments amb Crèdit Andorrà. L'objectiu és col·laborar en el desenvolupament del negoci de solucions de pagament per a comerços electrònics d'empreses amb seu a Andorra, explica l'entitat bancària a través d'una comunitat. Així, els comerços o empreses interessats en aquest servei poden entrar a la web de Monei o posar-se en contacte amb un gestor de l'entitat bancària.

El director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, ha destacat que amb l'acord es fa un pas més en el sector pel que fa a l'ús de les 'fintech'. "El nostre objectiu és oferir als clients una experiència de primer nivell, així com eines que ajudin al desenvolupament del comerç electrònic de manera senzilla i sense desenvolupaments complexos", ha dit.

Per la seva banda, el CEO i fundador de Monei, Alex Saiz Verdaguer, ha remarcat la importància d'aquest acord i ha volgut agrair a Crèdit Andorrà la seva confiança en la 'fintech'. L'acord "ens permet seguir amb el nostre compromís de simplificar i apropar els pagaments digitals al major nombre de comerços i companyies possible", ha declarat Verdaguer.

Notícies relacionades