Un període de rebaixes anterior. (Foto: Arxiu ANA)
Consum

Les rebaixes d'hivern, entre el 17 de desembre i el 13 de març

Els comerços dedicats a la venda d'articles i material d'esquí podran vendre a preus reduïts entre el 4 de febrer i el 24 d'abril del 2022

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat el decret pel qual s'estableix el calendari del període de venda en rebaixes per a la temporada d'hivern 2021-2022 que començarà el 17 de desembre i s'acabarà el 13 de març del 2022.

També s'estipula que únicament es podran oferir rebaixes privades durant els set dies anteriors a la data d'inici de la venda en rebaixes. Els comerços dedicats a la venda d'articles i material d'esports d'hivern (esquí) podran vendre en rebaixes durant el període comprès entre el 4 de febrer del 2022 i el 24 d'abril del 2022.

Tal com ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, el calendari s'ha consensuat amb el sector. De la mateixa manera, cada comerciant és lliure d'efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si decideix dur-la a terme, ho haurà de fer tenint en compte les condicions fixades en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis establerts, respectant en tot moment els drets dels consumidors.