Dissabte 27 d'abril de 2024
|
21:16 H
L'aparador d'un comerç amb un cartell de rebaixes.
L'aparador d'un comerç amb un cartell de rebaixes. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Les rebaixes d'hivern, del 22 de desembre al 10 de març

Andorra la Vella.- Els comerços podran dur a terme la venda en rebaixes per a la temporada d’hivern a partir del 22 de desembre i fins al 10 de març del 2024. Així ho determina el decret aprovat pel Govern que n’estableix el calendari, acordat amb el sector comercial, que alhora fixa que el període de venda en rebaixes privades s’iniciï una setmana abans, entre el 15 de desembre i el 21 de desembre.

D’altra banda, en resposta a la demanda dels comerços dedicats a la venda d’articles i material d’esports d’hivern (esquí), i atesa la seva especificitat, per a la temporada d’hivern s’estableix un període de venda en rebaixes propi per a aquest sector: entre el 2 de febrer del 2024 i el 14 d’abril del 2024.

L’aprovació d’aquest decret no només garanteix el respecte dels drets i els interessos dels consumidors, sinó que reforça la transparència, qualitat i la imatge del sector del comerç. Alhora, referma el dret a la informació dels consumidors, permet la llibertat de decisió del comerciant i la salvaguarda de l’equilibri normal en les prestacions contractuals.

Notícies relacionades