Divendres 03 de maig de 2024
|
10:07 H
L'aparcament comunal del Prat de l'Areny situat al costat del comú d'Encamp.
 
L'aparcament comunal del Prat de l'Areny situat al costat del comú d'Encamp.   (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

Encamp torna a oferir aparcament gratuït als esquiadors per la bona acollida de la iniciativa la temporada passada

Encamp.- El comú d'Encamp torna a oferir aparcament gratuït als esquiadors que disposin d'un forfet i utilitzin el Funicamp i el bus llançadora per accedir a pistes. D'aquesta manera, i davant la bona acollida que va tenir la iniciativa durant la temporada passada la corporació ha decidit repetir l'aposta amb la voluntat d'incentivar i reactivar l'activitat econòmica als comerços i restaurants de la vila després de la jornada d'esquí.

La metodologia serà la mateixa que l'emprada la temporada 2021-2022. Els turistes i residents que disposin d'un forfet, sigui de dia o de temporada, podran aparcar als pàrquings comunals de Prat de l'Areny, Arínsols, Terres Primeres i Prat de Baró de manera gratuïta fins a les 23 hores. Per obtenir el descompte del 100%, els clients hauran de validar el tiquet a l’Oficina de Turisme d’Encamp, al mateix Funicamp i, com a novetat, també ho podran fer a l’aparcament dels Arínsols, on rebran una targeta que els permetrà sortir de l’estacionament sense pagar el temps d’estada.

La voluntat del comú és incentivar que els esquiadors gaudeixin de l'oferta de restauració i oci del poble després de la jornada d'esquí, així com facilitar l’estada i experiència dels amants de la neu i l’esport que arriben a la vila.