Dimarts 30 d'abril de 2024
|
22:05 H
L'oficina comercial d'Andorra Telecom.
L'oficina comercial d'Andorra Telecom. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Andorra Telecom baixa set euros el preu de la màxima velocitat d'1Gbps

Andorra la Vella.- Andorra Telecom baixa set euros el preu de la màxima velocitat d'1Gbps durant els mesos de març i abril. Així, la tarifa de la velocitat d'1Gbps serà de 35 euros al mes, que és el mateix preu que la connexió de 700Mbps, segons informen des de la companyia.

Amb aquesta acció l’operadora vol promoure que els clients particulars puguin "tastar durant aquests dos mesos la velocitat més alta que comercialitza, a un preu avantatjós i sense cap compromís de permanència", afirmen.

L’operadora recomana a tots aquells clients de 300 Mbps que vulguin passar-se a 1Gbps i tinguin el router de la companyia,  que passin per la botiga de Prat de la Creu, 2 a fer un canvi de router gratuït, per poder aprofitar al màxim les prestacions de la nova velocitat. Per la seva banda, els clients que tinguin el router de 700 Mbps poden utilitzar-lo igualment amb la màxima velocitat ja que és totalment compatible.
Cal destacar que els clients que ja tinguin contractada la velocitat màxima d'1Gbps gaudiran també d’aquesta reducció de preu, de manera automàtica i sense que hagin de fer cap acció.

Notícies relacionades