Divendres 03 de maig de 2024
|
15:36 H
La façana del centre integral d'oci Unnic.
La façana del centre integral d'oci Unnic. (Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara)
Empresa

L'emissió de 6.000 accions d'Unnic s'inicia aquest dilluns

Andorra la Vella.- Jocs SA, la societat que explota Unnic, posa a la venda aquest dilluns 6.000 accions populars del centre integral d'oci Unnic a 1.000 euros cadascuna. El centre integral d'oci posa al mercat dues tipologies d'accions, les de classe B a un cost de 1.000 euros cadascuna i les de classe A, a 150.000 euros.

Al llarg de la darrera setmana, sobretot després de l'anunci de l'emissió d'accions, Unnic ha rebut una allau de sol·licituds d'informació per comprar accions amb més de mig miler de demandes, per la qual cosa es recomana que les persones interessades a adquirir-ne que ho facin com més aviat millor i no ho deixin per l'últim dia, ja que l'adjudicació es durà a terme per ordre d'arribada.

Els residents i empreses jurídiques andorranes que n'adquireixin gaudiran de grans avantatges que com descomptes a les àrees de restauració i d'esdeveniments, seients prioritaris per als espectacles; invitacions exclusives a esdeveniments especials, o la participació en diferents àrees del complex com la zona de joc, d'espectacles o de restauració. Per tal d'adquirir les accions, els interessats hauran d'emetre les seves sol·licituds mitjançant la pàgina web www.unicandorra.com, tot i que de manera paral·lela també s'establirà un punt fix per tal de fer-ho de manera presencial.

Notícies relacionades