Dimarts 30 d'abril de 2024
|
21:40 H
La presentació de HardFork Project a càrrec del seu president.
La presentació de HardFork Project a càrrec del seu president. (Foto: E. P.)
El president de HardFork Project, Pedro Miranda.
El president de HardFork Project, Pedro Miranda. (Foto: E. P.)
L'auditori de l'Hotel Roc Blanc on s'ha fet la presentació.
L'auditori de l'Hotel Roc Blanc on s'ha fet la presentació. (Foto: E. P.)
Innovació

Escaldes-Engordany.- Andorra compta amb una nova associació privada per a l'impuls de les noves tecnologies al país. Avui, a l'amfiteatre del Roc Blanc s'ha presentat HardFork Project, una nova entitat que vol impulsar projectes entorn al web3, el blockchain i altres tecnologies que puguin ser disruptives. El nou projecte tindrà Pedro Miranda com a president, qui ha manifestat que "nosaltres tenim un full de ruta marcat i el seguirem perquè és com pensem que s'han de fer les coses".

Pel que fa a la resta de la junta, HardFork Project comptarà amb dos vicepresidents que seran Dani Malo i Carlos Adams; la secretària serà la sòcia de Casas&Lacambra, Laura Nieto, mentre que el tresorer serà el CEO d'Abast Global, Marc Urgell. Quant als vocals, l'associació tindrà Meritxell Alarcón, el cap i fundador de Team Queso, Álvaro González, el CEO de Motor Match, Sergio Segado, així com amb Josep Rivas, David Miralles i Sergi Andrés.

En referència al fet que hi hagi una altra associació amb un propòsit similar, Miranda ha manifestat que "penso que hi ha prou espai perquè puguem coexistir totes dues. Al final, Andorra volem que esdevingui un pol d'atracció de nous projectes, un hub. Per tant, tot el que sigui sumar serà benvingut". El president, que ha explicat que l'entitat ja està en el darrer tram de la seva constitució ha manifestat que "comptem amb el suport del sector bancari del país i també, directament del cap de Govern".