Diumenge 12 de maig de 2024
|
21:17 H
El ministre de Finances, Ramon Lladós, durant el jurament del càrrec.
El ministre de Finances, Ramon Lladós, durant el jurament del càrrec. (Foto: SFG)
Indicadors

Ramon Lladós presidirà el CRAJ i es confirma Xavier Bardina com a director general

Andorra la Vella.- El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) ha publicat aquest dimecres l'acta de designació i càrrecs del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ), un text que confirma el nomenament de Xavier Bardina com a director general de l'organisme i al titular de Finances, Ramon Lladós, com a president.

Així mateix, també formaran part del consell Joan Antoni León com a representant del ministeri de Justícia i Interior; la ministra de Salut, Helena Mas; Montserrat Planelles com a representant del ministeri de Cultura, Joventut i Esports; Jordi Puy com a representant de la cartera de Presidència, Economia, Treball i Habitatge; Ester Cervós com a representant del ministeri d'Afers Socials i Funció Pública, i Betim Budzaku com a representant del ministeri de Turisme i Comerç.

A més a més, el BOPA confirma que Bardina també desenvoluparà funcions de secretari general. De fet, un altre edicte fet públic aquest dimecres li delega la signatura dels documents i expedients que estiguin relacionats amb l'organisme.

Finalment, també s'ha fet públic l'edicte per a la cobertura d'una plaça en el lloc de treball de tècnic administratiu per al CRAJ. Concretament, la missió del lloc de treball és la de realitzar les tasques pròpies de la recepció del regulador, així com les funcions administratives diàries i de suport a la direcció, d’acord amb les instruccions del superior immediat, la normativa vigent i els procediments administratius i de funcionament establerts al CRAJ.

Notícies relacionades