Diumenge 28 d'abril de 2024
|
23:10 H
La delegació de la Cambra que ha anat a Brussel·les.
La delegació de la Cambra que ha anat a Brussel·les. (Foto: Twitter Cambra de Comerç)
Empresa

La Cambra incideix, després de la visita a Brussel·les, que 'el principal objectiu és signar un bon acord d’associació'

Brussel·les

Una representació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) ha visitat aquests dies Brussel·les i ha exposat als diferents representants europeus les especificitats de la realitat econòmica i social andorrana. Un cop conclosa aquesta visita des de la Cambra han manifestat que "el principal objectiu és signar un bon acord d’associació per a Andorra i en concret, per al teixit empresarial del país".

A més, en aquestes dues jornades, la representació de la Cambra ha fet una ronda de reunions amb diferents representants de la Unió Europea per explicar-los "les principals inquietuds del sector empresarial andorrà".

Des de la Cambra assenyalen que tant els responsables de les diferents direccions generals de la Comissió Europea amb qui s'han reunit, com també els diplomàtics de la representació permanent francesa i espanyola a la Unió Europea "s’han mostrat oberts a escoltar el sector empresarial andorrà i també, a respectar les especificitats del país".

Tot i les reunions informatives periòdiques mantingudes amb el Govern, l’entitat manifesta que encara no disposen de les propostes de textos legals concrets que es pretenen signar dins de l’acord d’associació amb la Unió Europea.

La Cambra aposta perquè aquestes negociacions segueixin el seu curs i es disposi del "temps necessari" per poder fer una anàlisi i eventualment, una revisió del contingut del projecte de l’acord.

Notícies relacionades