Diumenge 28 d'abril de 2024
|
13:22 H
Membres del clúster Actinn i patrocinadors en la presentació de la quarta edició dels Actinn Awards.
Membres del clúster Actinn i patrocinadors en la presentació de la quarta edició dels Actinn Awards. (Foto: Actinn)
Innovació

S’inicia el període per presentar-se a la quarta edició dels Actinn Awards

Andorra la Vella.- Actinn, el Clúster de la innovació i de les noves tecnologies d’Andorra, ha presentat aquesta setmana la quarta edició dels premis Actinn Awards davant dels seus socis i patrocinadors. Tal com es diu des del clúster, “s’obre una nova convocatòria on emprenedors i ‘startups’ poden registrar-se i optar al premi”. Les empreses que desitgin participar en els premis podran presentar la seva candidatura fins a l'11 d'octubre i el dia 7 de novembre es comunicarà el guanyador. El lliurament oficial dels premis es farà dins del marc de la VIII Jornades Inntec 2024.

L’objectiu és donar visibilitat i acompanyament a nous projectes tecnològics, de transformació digital o de nous models de negoci, generadors d’oportunitats de diversificació econòmica o de modernització dels sectors tradicionals del país. El projecte premiat tindrà una dotació màxima de 4.500 euros, així com l’acompanyament i l’accés a la xarxa de contactes del clúster.

Les candidatures presentades seran avaluades per un jurat compost per la junta directiva d'Actinn i per empreses sòcies del clúster que han co-patrocinat aquests premis. El jurat valorarà les idees amb criteris tècnics i financers i aspectes com el seu nivell d’innovació, el seu impacte en la societat, la seva factibilitat i la seva viabilitat. La presentació del concurs, les bases de la convocatòria i el full d’adhesió estan disponibles a la pàgina web del clúster.

Enguany co-patrocinen el premi amb Actinn nou empreses del clúster: Abast, Chakray, Ensisa – Grandvalira, Innovand Consult, Naos, Sinzerad, Sdli, Qualitahub i Tempus.

En la passada edició dels Actinn Awards es va atorgar el primer premi a 'Accessible Universal Travel', el primer motor de reserves 100% accessible per a tothom que ofereix experiències a persones amb dificultats de visió, auditives i/o amb discapacitats motores o intel·lectuals i a les seves famílies i amics per gaudir de moments inoblidables.

Notícies relacionades