Diumenge 28 d'abril de 2024
|
11:21 H
La zona del Show Dinner d'Unnic.
La zona del Show Dinner d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Gastronomia, música en directe i sortejos, les propostes d'Unnic per a l'agost

Andorra la Vella.- Música en directe, sessions de Dj, sortejos de centenars de premis, novetats gastronòmiques i una proposta de còctels i begudes refrescants per a les nits d'estiu conformen la destacada oferta que Unnic ha preparat per a aquest agost. Un seguit d'activitats que se celebraran tots els dies i que s'han dissenyat per continuar sorprenent el públic del país i atraure els turistes que visiten Andorra aquestes setmanes.

Tots els dimarts i dimecres, el Red Bar Sound acollirà música en viu entre les 21.30 hores i les 23.30 hores, amb l'actuació de diversos artistes com Manolo, Teresina, Jordi Claret, Paquillo, Manel Tribut Rock & Roll o Iker & Isaac Duet. El Red Bar DJ Set es transformarà tots els dijous, divendres i dissabtes, entre les 22.30 i les 00.30 hores, en un singular espai que combinarà l'animació a càrrec de diversos Dj amb la degustació de còctels com el Mai Tai (els dijous), el clàssic Margarita (els divendres) i el Moscow Mule (els dissabtes), tot plegat a preus especials per l'ocasió.

Cal destacar també la Happy Hour, que tindrà lloc tots els dimecres entre les 18 i les 20 hores, amb un 2x1 en cervesa i l'obsequi d'un val de 2 euros per jugar a la zona de màquines. Els dijous, a les 18 hores, se celebrarà l'Aperitiu Dolce Vitta, amb degustació gratuïta d'Aperol per a tots els assistents.

Per seguir escalfant l'arribada del cap de setmana, el Gin Tonight arriba fort tots els dijous, divendres i dissabtes entre les 20 i les 23 hores, amb música en viu a la sala Show Dinner i els populars combinats a base de ginebra i tònica al preu de 10 euros. Una refrescant beguda que és motiu de culte per a molts i que els divendres i dissabtes, entre mitjanit i les 2 de la matinada, es podrà degustar gratuïtament a les barres de la zona de màquines.

El ja consolidat Tapatà, l'esdeveniment que combina música i degustació de tapes, es continuarà celebrant a l'agost. Serà el dia 25, entre les 8 de la tarda i fins a mitjanit, amb entrada lliure o al preu de 45 euros per aquells que optin per l'opció de 'barra lliure' que inclou el menú de tapes i les begudes. Recordar també que a l'agost continuaran celebrant-se, els dimecres al restaurant, els tasts de vins i maridatge sota la batuta de la nostra sommelier, Dolores Cano. Per cloure el mes, el dijous 31 d'agost, a partir de les 20.30 hores se celebrarà un nou Afterwork d'humor amb Juanjo Albiñana.

Notícies relacionades