Dissabte 27 d'abril de 2024
|
14:22 H
El conseller delegat de Jocs SA, Marc Martos, i el director general d'Unnic, Ivan Armengod, durant la presentació de l'emissió d'accions populars.
El conseller delegat de Jocs SA, Marc Martos, i el director general d'Unnic, Ivan Armengod, durant la presentació de l'emissió d'accions populars. (Foto: M. P.)
Empresa

Jocs SA ja ha ingressat més de la meitat dels 6 milions de les accions populars

Andorra la Vella.- La societat Jocs SA va obrir fa 3 setmanes la fase final de la formalització de les accions populars, que consisteix en la signatura de poders notarials perquè els representants designats per la companyia formalitzin davant notari l'adquisició, per part de cadascun dels nous socis populars, de les accions sol·licitades.

Segons ha pogut saber l'ANA, fins a aquest dilluns Jocs SA havia ingressat una mica més de la meitat dels 6 milions d'euros emesos en accions populars. Cal recordar que en total s'han emès 6.000 participacions a raó de 1.000 euros cadascuna.

Més de la meitat dels 1.200 socis que formaran part de l'accionariat popular han signat o han demanat hora per a la signatura dels esmentats poders notarials, un cop han fet efectiu el pagament dels imports reservats.

Jocs SA ha recordat que els interessats tenen temps fins al 30 de setembre per completar la reserva, o el que és el mateix, fer el pagament. A partir d'aquella data, en cas que quedin accions disponibles, s'obrirà la llista d'espera de les persones que van seguir demanant accions un cop l'emissió ja estava esgotada.

Notícies relacionades