Diumenge 28 d'abril de 2024
|
08:39 H
Turistes a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella.
Turistes a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

La població flotant se situa en més de 2,6 milions de persones el segon trimestre

Andorra la Vella.- La població flotant durant el segon trimestre d'enguany s'ha situat per sobre dels 2,6 milions de persones, concretament 2.625.420. Així es desprèn de les dades publicades aquest dilluns pel departament d'Estadística del Govern, en les quals s'indica que la xifra mostra com la població flotant es recupera d'ençà que, a partir del quart trimestre del 2020, caigués i s'estanqués fins ben bé el tercer trimestre del 2021 a causa de la irrupció de la pandèmia del coronavirus.

En relació amb la població estacional durant el segon trimestre, ha estat de 3.320.368 persones, el que equival a 9.097 persones al dia, un fet que exposen que es tradueix en el fet que, durant aquest període, en equivalència a temps complet, el país va augmentar un 10,9% la seva població estimada.

Quant a la població equivalent, és a dir, la ciutadania resident a temps complert al Principat que generaria la mateixa necessitat de recursos, és de 91.826 persones, el que representa un increment del 4,5% en comparació amb el segon trimestre de l'any anterior.

Notícies relacionades