Dissabte 27 d'abril de 2024
|
17:11 H
L'edifici de Pyrénées Andorra.
L'edifici de Pyrénées Andorra. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Accions de conscienciació al voltant de la salut mental a Pyrénées

Andorra la Vella.- En el marc de les diverses accions que al llarg de l'any empren Grup Pyrénées per conscienciar al voltant de la salut i la prevenció, i coincidint amb el dia mundial de la salut mental que se celebra aquest dimarts, la companyia ha previst un seguit activitats adreçades a tot el seu equip professional.

Aquest dimarts tots els treballadors de Pyrénées rebran un correu electrònic amb un pòdcast de meditació realitzat per una psicòloga clínica col·laboradora de l'empresa. En el mateix missatge es proposarà una selecció de llibres de l'FNAC que tracten amb rigor i interès aspectes relacionats amb la salut mental.

Cal destacar també que es posarà a l'abast de tota la plantilla, a través de la plataforma en línia de la companyia, un programa de 7 formacions relacionades amb la millora de la salut. Així mateix, el dia 19 d'octubre se celebrarà una trobada en línia amb la participació d'una psiquiatra especialista en salut mental. Aquesta trobada té per objectiu sensibilitzar al voltant de la importància de tenir cura de la salut mental.

Des de l'Àrea de Salut i Prevenció de Grup Pyrénées es treballa per a la millora de la salut en sentit ampli de les persones que treballen a la companyia. Des d'aquesta mateixa àrea es coordinarà aquesta nova iniciativa en col·laboració amb l'equip del One Team de Salut, un grup de treball que aplega diversos treballadors amb l'objectiu de tractar aspectes relacionats amb la salut. De la feina de tot plegat, n'han sortit dues accions saludables més: una classe de zumba i batxata el dia 18, i un torneig de pàdel el dia 20.

Notícies relacionades