Dissabte 27 d'abril de 2024
|
16:50 H
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, amb els representants de les empreses reconegudes.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, amb els representants de les empreses reconegudes. (Foto: @andorraworld)
Empresa

Una trentena d’empreses reconegudes amb el segell Andorra Selected

Andorra la Vella.- L’Andorra Selected creix i ja suma un total de 27 membres, després que durant la segona ronda d’avaluacions 11 negocis més del país hagin aconseguit acreditar el nivell prèmium del seu servei davant un jurant internacional. Aquest vespre, Andorra Turisme ha celebrat un còctel amb els membres on ha fet entrega d’una placa que permetrà identificar els establiments que formen part de l’Andorra Selected.

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres Falcó, ha recordat durant l’acte que “la distinció d’Andorra Selected ens permet obrir una nova línia de comunicació internacional per donar a conèixer al món els nostres serveis més prèmium. Una oferta que s’adreça a un públic diferent a l’habitual i que, per tant, suposa una aposta complementària a l’oferta ja existent”.

Amb l’objectiu de continuar augmentant el nivell de l’oferta turística del Principat, i després que diversos negocis del país haguessin manifestat la voluntat de formar part de l’Andorra Selected, un jurat internacional i independent ha fet una segona ronda d’avaluacions aquest estiu. Com en la primera fase, aquest jurat –format per representants dels sectors de l’hostaleria i la gastronomia, els mitjans de comunicació i les DMC– ha analitzat els informes dels mistery guests i ha emès un veredicte. A l’hora de valorar els candidats, s’han tingut en compte els mateixos criteris d’exclusivitat, singularitat, personalització, reconeixement de marques internacionals, servei en idiomes, l’alta qualitat del producte i l’atenció, les polítiques internes, les auditories i les polítiques de sostenibilitat.

Actualment, un total de set hotels, set restaurants, nou botigues, dues empreses que ofereixen serveis esportius o de lleure i dues empreses més dedicades al transport compten amb aquest distintiu que garanteix una oferta turística prèmium. Els membres de l’Andorra Selected es poden conèixer a través del web oficial www.andorraselected.com.

Promoció internacional

L’Andorra Selected, que ja s’ha presentat en diverses fires especialitzades en el segment prèmium, serà aquest desembre a la ILTM de Canes. Així mateix, el projecte ha viatjat en una gira comercial per Madrid, Londres i París, on s’ha presentat a diferents agències del segment i s’ha promocionat a través de diversos viatges al Principat amb agències del sector i premsa especialitzada.

Notícies relacionades