Dilluns 29 d'abril de 2024
|
02:21 H
La Granier Bakery & Coffee, dins el centre comercial River.
La Granier Bakery & Coffee, dins el centre comercial River. (Foto: Redacció)
La façana del nou centre comercial River a Encamp.
La façana del nou centre comercial River a Encamp. (Foto: Redacció)
La façana del nou centre comercial River a Encamp.
La façana del nou centre comercial River a Encamp. (Foto: Redacció)
Secció de frescos (fruita), dins del centre comercial River.
Secció de frescos (fruita), dins del centre comercial River. (Foto: Redacció)
Secció d'articles per la llar, dins del centre comercial River.
Secció d'articles per la llar, dins del centre comercial River. (Foto: Redacció)
Empresa

Hiper Pas obre el segon River Centre Comercial

Encamp.- Grup Hiper Pas ha obert, aquest divendres, el segon River Centre Comercial al Principat. El grup s'amplia amb la inauguració d'un nou establiment a l'avinguda Joan Martí, 11 d'Encamp, "aconseguint donar major cobertura i servei a tot el país", assenyalen des de la mateixa empresa.

L'establiment, que compta amb una superfície de 1.400 m² entre sala de vendes i espais comuns, es convertirà en el supermercat més gran del poble, dotat de diverses seccions de frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria, formatgeria i fruiteria). Com també begudes, vins, alcohols, drogueria, cura personal, articles per la llar, petit electrodomèstic i gadgets de tecnologia.

Així mateix, es complementa amb un Granier Bakery & Coffee, amb més de 100 establiments arreu d'Espanya, i la Farmàcia Baixench, que dona servei a Encamp des de 1990. L'establiment disposa de pàrquing propi gratuït pels clients, amb places per a càrrega elèctrica i un Kids Park exterior per als més petits.

"Aquest nou centre comercial s'ha plantejat perquè el client gaudeixi de la millor experiència de compra. Uns espais concebuts per poder moure's còmodament i trobar tot allò que es necessita sota el mateix sostre", segons han apuntat des del grup Hiper Pas, en una nota de premsa emesa.

Notícies relacionades