Dilluns 29 d'abril de 2024
|
05:23 H
El president, Pierre Raoul-Duval, i secretari general del TAPA, Juan Pablo Correa, en la signatura de col·laboració amb el CIAM.
El president, Pierre Raoul-Duval, i secretari general del TAPA, Juan Pablo Correa, en la signatura de col·laboració amb el CIAM. (Foto: Cambra de Comerç)
Empresa

El Tribunal d’Arbitratge enforteix lligams per promoure la formació i les relacions professionals

Andorra la Vella.- El president, Pierre Raoul-Duval, i el secretari general del Tribunal d'Arbitratge (TAPA), Juan Pablo Correa, han signat l'acord de col·laboració amb el Centro Internacional de Arbitraje de Madrid (CIAM). Com a principals objectius del document, signat el 10 de gener, hi ha la promoció i el desenvolupament de mètodes alternatius de resolució de conflictes, i permetrà a ambdues institucions col·laborar en l'elaboració i la promoció de programes, cursos i seminaris sobre arbitratge. També hi ha reflectit l'intercanvi de coneixements i millors pràctiques, i impulsar a llarg termini les relacions professionals entre ambdues organitzacions.

D'aquesta manera, el TAPA continua amb la seva estratègia d'internacionalització per tal d'establir lligams sòlids amb institucions arbitrals de prestigi per tal d'impulsar la pràctica arbitral al Principat, tant a nivell nacional com internacional.

Quant al CIAM, és una prestigiosa institució arbitral que ofereix un servei independent, transparent i eficient de resolució de disputes internacionals. A més de regir-se per les normes ètiques internacionals més exigents en la matèria, els principis rectors de CIAM són l'excel·lència en els processos, la vocació de servei al client i la sostenibilitat, segons emfasitzen des del TAPA.

El CIAM va iniciar operacions el 2020 amb l'experiència acumulada de les seves corts fundadores: la cort d'Arbitratge de Madrid (CAM), la cort espanyola d'Arbitratge (CEA) i la cort Civil i Mercantil d'Arbitratge (CIMA) i el col·legi d'advocats de Madrid (ICAM) com a soci estratègic.

Notícies relacionades