Dissabte 27 d'abril de 2024
|
16:50 H
La formació gratuïta per presentar els nous incentius al mecenatge.
La formació gratuïta per presentar els nous incentius al mecenatge. (Foto: Abast)
La formació gratuïta per presentar els nous incentius al mecenatge.
La formació gratuïta per presentar els nous incentius al mecenatge. (Foto: Abast)
Empresa

Abast celebra una formació gratuïta a associacions del país per presentar els nous incentius al mecenatge

Andorra la Vella.- Abast, el despatx professional andorrà especialitzat en fiscalitat, ha ofert una formació gratuïta a associacions i fundacions del país per presentar els nous incentius al mecenatge i als patrocinis relatius a la llei de mesures per a la reforma de la imposició directa i de modificació d'altres normes tributàries i duaneres.

Durant aquesta formació, oferta per Berta Bonet i Laura Lobón, del departament de fiscalitat de la firma, s'han exposat els diferents requisits i deduccions aplicables, en funció de les diverses casuístiques. La sessió ha comptat amb més de 15 assistents, entre els quals destaquen Unicef Andorra, Autea o clubs esportius del país com l'FC Andorra i el Futbol Club Santa Coloma.

Aquesta formació s'emmarca en la política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la firma, basada, entre altres, en aconseguir impactes positius en la societat mitjançant diferents accions, com la formació i la recaptació de fons per a iniciatives solidàries.

“Ha estat molt gratificant presentar aquests nous incentius al teixit associatiu del país i exemplificar com poden aprofitar aquestes novetats fiscals”, explica Berta Bonet, directora del departament de fiscalitat del despatx. “A més, el fet d’haver comptat amb una nombrosa assistència ens impulsa a seguir creant accions en aquesta línia”, afegeix.

Sobre Abast

Abast ofereix solucions a empreses i individus amb interessos al Principat d'Andorra. Centra les seves àrees de pràctica en fiscalitat, assessorament societari i corporatiu, trasllats de residència i gestió recurrent d'empreses. Compta amb un equip d'economistes altament especialitzat i amb àmplia experiència nacional i internacional, que permet satisfer les necessitats específiques dels clients, combinant l'experiència en l'àmbit local amb els estàndards de qualitat de despatxos internacionals.

A més, la firma s'ha consolidat com una de les referències al país quant a blockchain i noves tecnologies, assessorant projectes de primer nivell i formant part de les principals associacions. En paral·lel, el grup també incorpora serveis complementaris com una agència immobiliària i una consultoria de recursos humans.