Dissabte 27 d'abril de 2024
|
18:14 H
Un centre comercial d'Andorra mostrant roba amb descomptes
Un centre comercial d'Andorra mostrant roba amb descomptes (Foto: )
Alguns establiments d'Andorra ja es troben en segones rebaixes
Alguns establiments d'Andorra ja es troben en segones rebaixes (Foto: )
Tendències

Treu profit a les rebaixes d’hivern

Andorra la Vella.- Andorra està en plena campanya de rebaixes d’hivern. Un període de temps en què els petits, mitjans i grans comerços del país ofereixen descomptes atractius. De fet, les rebaixes d’hivern van donar el tret de sortida el passat 22 de desembre i s’allargaran fins al 10 de març d’enguany. Temps suficient per comprar aquella peça de roba o sabata esportiva a un preu atractiu.

El primer pas a fer abans d’afrontar una jornada de rebaixes és fer un pressupost. Un exercici que s’ha de fer en totes les àrees que t’enfoquis, és a dir, en secció roba, accessoris, decoració, tecnologia, entre altres. Això et permetrà evitar despeses excessives.

A partir del pressupost, el següent pas serà crear una llista de necessitats. En ella, s’han d’incloure els articles que realment fan falta o bé desitges. Això ajudarà a mantenir-te enfocat en un objectiu i evitar, novament, caure en una espiral de compres compulsives. Aquesta tasca condueix al tercer pas que consisteix a investigar i comparar preus per assegurar-te que estàs obtenint veritables ofertes.

Amb aquesta feina prèvia, un ja pot sortir de casa per anar de rebaixes. És important aprofitar la campanya de rebaixes per comprar articles de temporada i, sobretot, invertir en articles de qualitat que perdurin en el temps.

I com a últim consell, abans d’anar a comprar cal estar ben informat de les polítiques de devolució de la botiga. És important que t’informis que hi ha opcions de devolució o canvi en cas que necessitis ajustar la teva compra.

Notícies relacionades