Dilluns 29 d'abril de 2024
|
16:45 H
Secció d'Imatge i So d'Fnac Andorra
Secció d'Imatge i So d'Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Barra de so JBL de venda a Fnac Andorra
Barra de so JBL de venda a Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Projector Optoma de venda a Fnac Andorra
Projector Optoma de venda a Fnac Andorra (Foto: Fnac Andorra)
Tendències

Sofà, peli i manta

Andorra la Vella.- Aquest cap de setmana (cada segon dissabte de febrer) es commemora el Dia Mundial del Cinema, conegut també com el setè art. Un dia per retre homenatge a totes aquelles pel·lícules que acaben tenint el poder d’inspirar i connectar a les persones. És evident que l’experiència de veure un llargmetratge en una sala de cine difícilment la tinguem a casa, però ens hi podem acostar i molt. Així que pren nota. Atenció…llums, càmera i acció!!!!

El televisor Samsung QLED 4K de 55 polzades compleix totes les expectatives. La qualitat d'imatge és incomparable i la tecnologia de pantalla LED permet gaudir d'una imatge nítida i clara. Una altra opció és el televisor Samsung Oled de 55 polzades que, entre altres, disposa d’una pantalla anti reflexos que permet veure la teva pel·lícula de tarda sense cap interrupció.

I si afegim un plus? La barra de so JBL Bar500 t’endinsa al so 3D amb qualitat teatral i et permet percebre els efectes de so des de qualsevol lloc de la sala, sense necessitat d'altaveus envoltants addicionals.

Ara bé, una bona alternativa al televisor és el projector com el que ofereix la firma Optoma amb el seu model HD228Xi. Aquest es caracteritza per ser un projector compacte d'alta brillantor ideal per a entorns ben il·luminats. Ofereix una reproducció de color fidel a la realitat per als amants del cinema.

Ara només ens falta la pel·lícula. Què us sembla gaudir dels paisatges i la història que ofereix “Las nieves del Kilimanjaro” amb Blu-ray?

Ara sí que ja ho tenim tot. Agafa les crispetes que comença la peli!!

Notícies relacionades