Dissabte 27 d'abril de 2024
|
20:10 H
Els representants d'Actinn i l'eUniv.
Els representants d'Actinn i l'eUniv. (Foto: Actinn)
Innovació

Actinn i l'eUniv organitzen el primer programa executiu de transformació digital d’Andorra

Andorra la Vella.- Actinn, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d'Andorra, i la Universitat Europea IMF (eUniv) posen en marxa el primer programa executiu de transformació digital d'Andorra, un projecte que té com a objectiu entendre el nou món digital, aprendre l'essencial de les noves tecnologies i el seu impacte en diferents sectors d'activitats i saber com implantar amb èxit un pla de transformació digital.

El cluster manager d'Actinn, Ignasi Martín, ha afirmat que "necessitem que les empreses andorranes s'adaptin ràpidament a aquest canvi d'era digital per ser més competitives en un entorn cada vegada més volàtil i incert i on la competència està a nivell global".

El director del programa formatiu és Ramon Puente, empresari, executiu i conseller d'empreses com Gas Gas, Valeo o Media Markt, que té una àmplia experiència en la docència en universitats i escoles de negocis com IESE, ESADE, UPF, entre d'altres.

D'aquesta manera, Joaquim Vallès, director de l'Institut Universitari de Tecnologia Aplicada (IUTA) de l'eUNIV, incideix en el fet que "aquest programa està focalitzat en l'adquisició dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per liderar la transformació digital d'empreses, negocis i cap a la implantació efectiva de projectes. No només des del punt de vista tecnològic, sinó també dels canvis en la cultura d'empresa, l'organització del treball i el lideratge de persones".

La formació s'impartirà a la seu de la Universitat Europea–IMF a Sant Julià de Lòria, entre el 5 d'abril i el 22 de juny, els divendres a la tarda i els dissabtes al matí i constarà de 72 hores lectives.

La Universitat Europea és una institució andorrana d'ensenyament superior, promoguda per la Fundació Layret, i autoritzada pel Govern d'Andorra des del mes de desembre de 2019. Imparteix en modalitat no presencial ensenyaments conduents a l'obtenció de títols estatals andorrans pertanyents als tres cicles universitaris de l'Espai Europeu d'Educació Superior i també ensenyaments no reglats presencials i en línia.

Notícies relacionades