Diumenge 28 d'abril de 2024
|
19:57 H
El bufet El Grill de Pyrénées Andorra ofereix plats per satisfer a tots els paladars
El bufet El Grill de Pyrénées Andorra ofereix plats per satisfer a tots els paladars (Foto: Pyrénées Andorra)
El restaurant La Bohème de la tercera planta de Pyrénées Andorra dona a conèixer prodctes autòctons
El restaurant La Bohème de la tercera planta de Pyrénées Andorra dona a conèixer prodctes autòctons (Foto: Pyrénées Andorra)
La Terrassa és ideal per fer un mos ràpid i de qualitat
La Terrassa és ideal per fer un mos ràpid i de qualitat (Foto: Pyrénées Andorra)
La cafeteria Medacorba és un espai íntim on es pot menjar plats que combinen la gastronomia francesa, espanyola i andorrana
La cafeteria Medacorba és un espai íntim on es pot menjar plats que combinen la gastronomia francesa, espanyola i andorrana (Foto: Pyrénées Andorra)
Tendències

Moda i diversitat gastronòmica en un mateix espai

Andorra la Vella.- Els diferents punts gastronòmics ubicats a l’interior dels centres comercials ofereixen una experiència única que combina les compres amb l’oportunitat de gaudir d'un bon àpat. I tenint en compte el públic divers que concentren els centres comercials, aquests acaben brindant una àmplia varietat d'opcions gastronòmiques per satisfer tots els gustos i pressupostos.

Amanides completes, entrepans calents i freds, plats combinats, plats elaborats a base de productes autòctons, plats internacionals, bowls, sandvitxos, gofres, creps, pastissos o, fins i tot, plats de lliure creació formen part de les cartes dels diferents restaurants que es concentren a l’interior de Pyrénées Andorra. Medacorba, La Terrassa, La Bohème o el bufet El Grill donen sortida a tots els paladars a més de donar als comensals un espai de confort i descans durant una jornada de compres. I tot, sense sortir del centre comercial.

Però més enllà del binomi compres i restauració, totes aquestes zones també es poden entendre com a espais de trobada per mantenir reunions de feina o d’amics tot prenent un te, cafè o refresc.

Notícies relacionades