Diumenge 28 d'abril de 2024
|
20:45 H
La presentació dels nous abonaments per part d'Andbus.
La presentació dels nous abonaments per part d'Andbus. (Foto: Andbus)
Empresa

Viatges a 15 euros a Barcelona i Lleida i a 20 euros a Tolosa durant tot un any

Andorra la Vella

Andbus ha presentat aquest 4 de març un nou model de subscripció anomenat 'Andbus Prime'. El seu cost és de 90 euros i dona accés durant un any sencer a viatjar, de manera il·limitada, a Barcelona i Lleida per 15 euros i a Tolosa per 20 euros. Ara bé, fins al 31 de març, la subscripció anual serà totalment gratuïta. A més a més, la companyia de transports ha establert col·laboracions amb altres empreses del país per oferir més descomptes als seus subscriptors.

A diferència dels abonaments antics, qui contracti l'Andbus Prime podrà viatjar a qualsevol dels destins que l'empresa cobreix cada dia: Barcelona, Lleida o Tolosa. A partir de l'abril, els subscriptors també disposaran d'un enllaç al seu perfil, el qual podran compartir perquè els seus coneguts es registrin i, a canvi, guanyaran viatges gratuïts.

Respecte als descomptes a altres empreses, Andbus ha establert col·laboracions amb Caldea, Naturland, Perfumeries Julia, el BC MoraBanc Andorra i els comuns on fan el servei de bus comunal: Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Ordino i la Massana. En aquest sentit, es continua treballant per incloure cada vegada més beneficis.

Per aquells que acostumen a viatjar en companyia, l'empresa de transports ha dissenyat els subperfils, els quals donen la possibilitat d'afegir usuaris dins d'un mateix compte. Es tracta d'una opció recomanable per a famílies o empreses, ja que evitaran haver de canviar de compte per dur a terme els bitllets.

Notícies relacionades