Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:41 H
L'edifici d'Andbank.
L'edifici d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank obre les inscripcions del programa de pràctiques remunerades per a estudiants

Andorra la Vella.- Andbank obre el termini d'inscripció del seu programa de pràctiques remunerades a aquells estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari.

En la seva novena edició, l'entitat organitza l’'Andbank Trainee Program', mitjançant el qual ha tingut l’oportunitat de formar a més de 170 estudiants al llarg de les vuit edicions anteriors.

Amb aquesta iniciativa, l’entitat aposta per la captació de talent jove, permetent als estudiants de diferents perfils integrar-se en diversos departaments de la seva seu central, de la xarxa d’oficines o de les seves filials a l’estranger, on coneixeran de primera mà el funcionament del sector bancari, a més d’orientar-los, preparar i aportar un valuós aprenentatge als seus beneficiaris, que tot just comencen la seva trajectòria.

L’'Andbank Trainee Program' ofereix unes pràctiques d'estiu durant els mesos de juliol i agost. S’ofereix la possibilitat de realitzar-les a la matriu a Andorra –pel que resulta obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat– o a qualsevol de les filials estrangeres de l’entitat.

Els requisits per al programa d’estiu consisteixen en ser alumnes de primer any d’estudis superiors actualment matriculats, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència. La participació està limitada a dues edicions del programa i les places són limitades.

Les persones interessades poden enviar la seva candidatura (currículum, carta de motivació i expedient acadèmic) fins al 29 de març de 2024 al correu electrònic traineeprogram@andbank.com.

Notícies relacionades