Dissabte 27 d'abril de 2024
|
15:54 H
El gestor discrecional de Carteres Flexibles i Renda Variable de Creand Crèdit Andorrà, Robert Sanz, durant la seva conferència al Lycée Comte de Foix aquest dijous.
El gestor discrecional de Carteres Flexibles i Renda Variable de Creand Crèdit Andorrà, Robert Sanz, durant la seva conferència al Lycée Comte de Foix aquest dijous. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

El cicle d'educació financera de Creand Crèdit Andorrà entra a les aules

Andorra la Vella.- El cicle de conferències d'educació financera de Creand Crèdit Andorrà, que va començar el 2022 i que ja arriba a la tercera edició, amplia el seu abast per donar resposta a públics que han mostrat interès en aquesta matèria. Així, durant aquest mes de març se celebren dues conferències en dos centres escolars del país.

Robert Sanz, gestor discrecional de Carteres Flexibles i Renda Variable de Creand Crèdit Andorrà, ha estat qui ha impartit aquest dijous una conferència al Lycée Comte de Foix. L'auditori ha estat format per alumnes de BTS i de Terminale, d'edats entre 16 i 20 anys.

Han estat els mateixos alumnes els que han dissenyat el guió dels temes a tractar, els més destacats dels quals han estat els conceptes de mercats financers, tipologia d'actius, accions, obligacions, finançament de les empreses, així com la inflació i el Banc Central o què és una crisi financera.

La propera conferència tindrà lloc el dia 22 de març a la Sagrada Família i serà per a un grup d'alumnat de 4t d'ESO, d'entre 15 i 16 anys. En aquest cas, els alumnes han escollit altres temes, com són l'administració personal dels estalvis, les hipoteques o els fons d'inversió. En aquesta ocasió, serà Roberto Morago, gestor Multiactiu i Clients Institucionals de Creand Asset Management, qui explicarà tots els conceptes demanats.

"Creiem que és molt necessari que el públic, de diferents sectors i edats, tingui una formació bàsica sobre les finances. És molt important per poder prendre decisions fonamentades i adequades a la seva situació personal respecte a l'estalvi, la inversió el crèdit o la planificació per la jubilació, entre altres aspectes", ha explicat Núria Roca, directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Creand Crèdit Andorrà.

El cicle d'Educació Financera de Creand continuarà oferint conferències al públic en general a la sala d'actes de l'edifici Creand i també té previst dirigir-se a altres segments socials.

Notícies relacionades