Diumenge 28 d'abril de 2024
|
01:57 H
Un moment del congrés MICE que s'esta celebrant al país.
Un moment del congrés MICE que s'esta celebrant al país. (Foto: @andorraworld)
Els participants al MICE en una de les activitats proposades dins el congrés.
Els participants al MICE en una de les activitats proposades dins el congrés. (Foto: @andorraworld)
Turisme

L'objectiu: captar més turistes de negocis per l'interès del seu perfil

Andorra la Vella.- Andorra acull aquests dies, per primera vegada, una edició del Global MICE Forum, un esdeveniment professional amb més de dotze anys d'activitat amb la voluntat de posar en contacte empreses del sector del turisme de negocis. Acollir aquesta trobada forma part de l'estratègia de l'Andorra Convention Bureau de continuar posicionant el país com una destinació idònia per realitzar-hi esdeveniments corporatius i d'incentius. De fet, el director i fundador de Global MICE Forum, Andrés Merino, ha valorat que "Andorra és un país meravellós" i el gairebé centenar de participants han pogut descobrir "la meravella d'oferta i varietat" existent per a esdeveniments corporatius i n'ha destacat els "hotels excel·lents, l'excel·lent gastronomia i els espais singulars". Al seu torn, el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, ha manifestat que si bé aquest tipus de visitant encara és "minoritari" es vol potenciar tenint en compte que és un perfil interessant dins l'estratègia turística del Principat.

D'aquesta manera, Torres ha manifestat que es tracta d'un tipus de turista que arriba al país en èpoques de baixa freqüentació, "aprofita les instal·lacions" existents al país, tant les de negocis en si com les lúdiques, ja que fan "diferents activitats" i a més tenen una "despesa mitjana superior al (visitant) vacacional". Per tant, ha refermat Torres, és un tipus de sector que des de l'Andorra Convention Bureau es vol privilegiar i atreure amb diverses accions com la de l'organització del MICE que reuneix uns 90 participants entre proveïdors, agències i planificadors d'esdeveniments corporatius i que venen de països com França, Espanya, Regne Unit o Bèlgica.

És, a més, el primer cop que els organitzadors del Global MICE Forum celebren una edició durant la temporada d'hivern, i des de l'Andorra Convention Bureau s'ha volgut aprofitar aquesta oportunitat per donar a conèixer l'oferta del país per aquest tipus d'esdeveniments entre els participants.

Notícies relacionades