Dissabte 27 d'abril de 2024
|
14:27 H
El periodista Sergi Mas en la sisena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc.
El periodista Sergi Mas en la sisena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc. (Foto: E. M.)
Speaker's Corner

La incertesa del món comunicatiu a través de l'experiència de Sergi Mas

Escaldes-Engordany.- Amb més de 40 anys en la professió, el periodista Sergi Mas ha viscut pràcticament tots els escenaris possibles en el món de la comunicació, però hi ha un que predomina sobre la resta: la incertesa durant els mesos d'estiu sobre la garantia d'un projecte assegurat pel setembre. Aquest ha estat el fil conductor de l'entrevista de la sisena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc liderada per la CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera.

En aquest sentit, Mas ha aprofitat la iniciativa per incidir en el dubte constant amb el qual viu un professional de la comunicació audiovisual, a través de les seves experiències personals, que van des de l'emissora de ràdio Encom fins a carrusels esportius de cadenes televisives com Movistar+. De la mateixa manera, Mas assegura que aquesta incertitud també es trasllada en les entrevistes, on "la major part de les vegades no coneixes al convidat o a la convidada, no saps per quin camí et sortirà".

Així doncs, el periodista ha expressat la sort que ha tingut en el seu recorregut laboral, afegint que "en tots aquests anys de carrera, no he tingut cap noció que hagi treballat, perquè és el meu hobby i m'ho he passat molt bé".

Notícies relacionades