Dilluns 29 d'abril de 2024
|
20:49 H
Un establiment hoteler d'Andorra la Vella.
Un establiment hoteler d'Andorra la Vella. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

L'ocupació hotelera durant la Setmana Santa supera totes les previsions

Les bones previsions que hi havia d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa s'ha complert. Així, segons les dades facilitades per la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) l'ocupació durant els quatre dies festius ha estat del 84,49%, molt per sobre de la previsió que la mateixa patronal va rectificar fa uns dies a l'alça i que calculava que els hotels arribarien al 65%. La xifra, a més, és millor que la que es va aconseguir la Setmana Santa de l'any passat, quan l'ocupació es va situar en el 73,45%.

Andorra la Vella.- Les bones previsions que hi havia d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa s'ha complert. Així, segons les dades facilitades per la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) l'ocupació durant els quatre dies festius ha estat del 84,49%, molt per sobre de la previsió que la mateixa patronal va rectificar fa uns dies a l'alça i que calculava que els hotels arribarien al 65%. La xifra, a més, és millor que la que es va aconseguir la Setmana Santa de l'any passat, quan l'ocupació es va situar en el 73,45%.

Des de la UHA valoren que es tanca "amb una xifra d'ocupació molt bona la darrera festivitat de la temporada d'hivern" i atribueixen aquests bons resultats al fet que, respecte de l'any anterior, aquesta Setmana Santa ha caigut abans en el calendari i "sobretot" perquè les condicions dels dominis esquiables han estat "molt favorables gràcies a les darreres nevades", que també han servit com a reclam per a l'arribada de turistes.

Cal recordar que inicialment la Unió Hotelera havia previst una ocupació al voltant del 60% i que la setmana passada ja va elevar aquests càlculs fins al 65%, una xifra que, tal com s'ha esmentat, s'ha superat amb escreix.

Notícies relacionades