Dilluns 29 d'abril de 2024
|
23:06 H
L'estació d'Ordino Arcalís.
L'estació d'Ordino Arcalís. (Foto: Ordino Arcalís)
Empresa

Gruixos de 160 centímetres a Ordino Arcalís per a l'últim cap de setmana de la temporada

Andorra la Vella.- Ordino Arcalís ja està preparada per al darrer cap de setmana de la temporada, que afronta amb unes bones condicions de neu. Les nevades rebudes fa uns dies i l'òptima ubicació de l'estació han propiciat que el domini ordinenc hagi pogut allargar la temporada, i que a més ho faci amb bones condicions perquè els esquiadors puguin gaudir d'una bona jornada d'esquí amb una meteorologia que es preveu estable i acomiadar la temporada en gran.

Així, Ordino Arcalís compta per aquest cap de setmana amb pràcticament el 80% de les pistes obertes, 10 dels 15 remuntadors actius i gruixos que van des del metre fins als 160 cm de neu primavera. L'estació compta, a més, amb els dos circuits per a esquí de muntanya disponibles, Les Portelles i la Coma, per aquells que desitgin gaudir de la muntanya i del bon temps fent una bona excursió.

Els serveis de l'estació, tant pel que fa als locals de restauració com a l'escola d'esquí i snowboard, es mantenen també oberts durant el cap de setmana, amb el restaurant La Coma com a punt neuràlgic per a assaborir la bona cuina de muntanya i els seus arrossos o, senzillament, per gaudir d'un bon descans prenent un refrigeri a la seva terrassa a més de 2.000 metres d'altitud.

Diumenge serà el darrer dia de la temporada, i a partir de dilluns Ordino Arcalís romandrà tancada per iniciar els preparatius per a la campanya d'estiu.

Notícies relacionades