Dilluns 06 de maig de 2024
|
00:32 H
El cartell publicitari de la xerrada 'Woman Rocks'.
El cartell publicitari de la xerrada 'Woman Rocks'. (Foto: Woman Rocks)
Empresa

L'Unsquare Studio acollirà la primera cita de 'Woman Rocks' al país

L'esdeveniment de referència de dones emprenedores i empresàries 'Woman Rocks' aterra a Andorra el pròxim divendres 10 de maig a l'Unsquare Studio, situat a la capital

Andorra la Vella.- L'esdeveniment de referència de dones emprenedores i empresàries 'Woman Rocks' aterra a Andorra el pròxim divendres 10 de maig a l'Unsquare Studio, situat a la capital. La cita anirà a càrrec de la fundadora de la iniciativa, Nadia Nemer, on l'objectiu serà promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de grans professionals reconegudes en el sector. En aquest sentit, s'englobaran temàtiques relacionades amb el treball professional de la dona amb les ponències de 16 empresàries a escala nacional i internacional, a través d'un programa complet dissenyat per motivar i aportar tots els coneixements necessaris per a totes aquelles dones que vulguin desenvolupar-se professionalment.

Així doncs, acudiran la 'youtuber' i 'influencer' catalana Patry Jordan; la publicista i 'healty foodie' Marta Sanahuja, 'Delicious Marta'; la presentadora de televisió Corina Randazzo; les emprenedores digitals Geni Ramos, Sonia Márquez i Mari Fuentes; l'experta en màrqueting Ana Pedroche; les escriptores Francisca Serrano, Mónica Galán i Lara de Miguel; les directores de comunicació Sara Pellicer i Sandra Tomás; les propietàries de l'empresa 'Efecte Boomerang', Marta Cerqueda i Gemma Bosch; la 'coach' espiritual Alexandra Tejada; la fundadora i CEO de 'CP legal consulting', Cristina Prados; i el fundador de l'agència digital 'SEOluciones', David Ayala. Tots ells, ajudaran els assistents a trobar la inspiració i motivació necessària tant per començar, com per continuar amb els seus projectes.

"Hi ha coses que només pots arribar a entendre quan les has viscut" ha comentat l'organitzadora de la cita. Així doncs, des de 'Woman Rocks' tenen la voluntat d'impulsar l'esperit femení actiu, perquè "se sentin identificades i puguin llençar-se a viure de la seva passió". Nemer ha esmentat que emprendre és com fer un viatge llarg, una nova aventura i caure al buit. Just per aquest motiu, la conferència "serà un camí únic on es reuneix a les millors dones de sector perquè expliquin la seva experiència" ha al·legat.

En el primer marc de les xerrades al Principat, es compta amb el patrocini de Raiola Networks i UNNIC, a més de la col·laboració d'Andorra Turisme, Andorra Convention Bureau, Unsquare Studio, Imprenta Nueva Balear, Florencia Garibaldi, Rosee Skincare Biotechnology, Swaroski, Quemonis, Experiencia P.A, Beatrice Balloons & Art, Associació de Dones d'Andorra i Alca Films.

L'inici de la 'Woman Rocks'

Nemer va decidir posar en marxa el projecte fa vuit anys, després de ser part de departaments de màrqueting i comunicació en multinacionals importants com Coca-Cola, Nissan Wella i IKEA. Es defineix com una persona inquieta, creativa, i sobretot emprenedora, amb ganes de mostrar la seva passió pels esdeveniments.

Notícies relacionades