Dilluns 06 de maig de 2024
|
00:12 H
L'humorista Tian Lara.
L'humorista Tian Lara. (Foto: Unnic)
Empresa

L'humorista Tian Lara arriba a Andorra per presentar el seu darrer espectacle

Andorra la Vella.- El centre d'oci integral Unnic torna a proposar un nou espectacle humorístic. Aquesta vegada el convidat serà Tian Lara, un dels còmics més representatius del canal Comedy Central que presentarà el seu darrer espectacle 'Historias increíbles: risas de otro mundo'. L'actuació tindrà lloc aquest dijous 25 d'abril a la zona Greenbox (4a planta) a partir de les 21 hores i l'obertura de portes serà 30 minuts abans de la funció.

'Historias increíbles: risas de otro mundo' és un espectacle d'una durada de 90 minuts que va més enllà de la comèdia i que està ple de sorpreses. Tian Lara fa més de 10 anys que es passeja per teatres de tot el territori espanyol i porta tota la seva vida recopilant històries reals per a crear aquest xou. A banda d'escoltar un monòleg sobre temàtiques quotidianes, l'humorista també interactua amb el públic per fer que l'experiència sigui més immersiva.

Com és habitual, Unnic ja ha posat a disposició tot un seguit d'entrades VIP que ofereixen una millor vista de l'espectacle, menjar durant el monòleg i també vuit copes de vi. Els interessats poden adquirir els seus passis visitant la pàgina web del recinte o bé adreçant-se a les xarxes socials d'Unnic.

Notícies relacionades