El director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, explica el funcionament d'El Niu a representants d'Esade Alumni. (Foto: El Niu)
Empresa

El Niu es presenta a Esade Alumni

La xarxa compta amb 48.500 antics alumnes de la prestigiosa escola

El Niu, l'espai d'incubació i acceleració de noves empreses d'Andorra Telecom, s'ha presentat a Esade Alumni. El director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha explicat tot els detalls de l'espai, la creació del qual se circumscriu en l’àmbit del compromís públic i suport al teixit productiu i empresarial de la parapública, però amb la base que esdevingui un projecte econòmicament sostenible. És un espai únic a Andorra, que genera un ecosistema col·laboratiu per al desenvolupament de noves empreses, proporcionant el suport d’Andorra Telecom i de mentors i col·laboradors per assegurar l’èxit del projecte.

ESADE Alumni és l’Associació d’Antics Alumnes d’Esade, l’objectiu de la qual és facilitar que els antics alumnes tant de la Facultat de Dret com de la Business School mantinguin el contacte entre ells i amb Esade durant tota la vida. Actualment, Esade Alumni compta amb una xarxa de 48.500 antics alumnes que exerceixen la seva professió en els principals sectors econòmics i socials de 115 països diferents. La missió d’Esade Alumni és seguir creixent a escala nacional i internacional per consolidar-se com una xarxa forta i connectada mundialment. D’aquesta manera, ofereix una plataforma de trobada entre antics alumnes d’un mateix sector professional i/o àrea geogràfica on poden compartir problemes i trobar solucions a partir de les seves pròpies experiències.

El Niu ha mantingut als darrers dies una intensa activitat rebent la visita de la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, que es va interessar pels beneficis que ofereix la incubadora a les empreses emergents estrangeres que s'instal·lin al país. D'altra banda, els responsables del Niu també es van desplaçar a Barcelona per visitar les instal·lacions de Barcelona Tech City.