Una imatge d'estudiants que han fet pràctiques a Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank obre el termini als estudiants que vulguin fer pràctiques remunerades

Hi ha dues opcions, l'estada d'estiu i una altra de llarga durada

Andorra la Vella.- Andbank ha obert el termini d'inscripció del seu programa de pràctiques remunerades a aquells estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari. Per sisè any consecutiu, l'entitat organitza l’Andbank Trainee Program, mitjançant el qual ha tingut oportunitat de formar a més de 125 estudiants al llarg de les cinc edicions anteriors. Amb aquesta iniciativa, l’entitat aposta per la captació de talent jove, permetent a estudiants de diferents perfils integrar-se en diversos departaments de la seva seu central, de la seva xarxa d’oficines o de les seves filials a l’estranger, a on poden conèixer de primera mà el funcionament del sector bancari.

Amb aquest programa, Andbank vol "orientar, preparar i aportar un valuós aprenentatge als seus beneficiaris, que tot just comencen la seva trajectòria". Un cop completat, confien haver complementat la seva formació i que disposin d’un millor currículum de cara a la seva incorporació al mercat laboral.

L’Andbank Trainee Program compta amb dues modalitats: pràctiques d'estiu durant els mesos de juliol i agost, o bé un programa de llarga durada d'entre tres i dotze mesos. Ambdues ofereixen la possibilitat de realitzar les pràctiques a la matriu a Andorra –pel que resulta obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat– o a qualsevol de les filials estrangeres de l’entitat.

Els requisits per optar al programa d’estiu consisteixen en ser alumnes de segon any d’estudis superiors actualment matriculats –preferentment dels graus d’administració d’empreses, economia, matemàtiques, física, enginyeria, dret o psicologia–, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència. A més, la participació està limitada a dues edicions consecutives del programa, i les places són limitades. En el cas dels candidats a les pràctiques de llarga durada, cal que siguin estudiants de darrer any de carrera, que acabin de graduar-se o que estigui estudiant un postgrau o màster.

Les persones interessades en el programa d'estiu poden enviar la seva candidatura (currículum, carta de motivació i expedient acadèmic) fins al 31 de març, i les que vulguin optar al programa anual podran fer-ho fins al 30 d'abril.