Alguns dels becaris amb el subdirector general de banca país, Josep Maria Cabanes i la directora global de recursos humans, Flora Tomé; Maria Suárez, directora de banca país i Soraya Garcia, de recursos humans. (Foto: Andbank)
Sector financer

27 joves s’incorporen al programa Andbank Trainee Program

Durant les anteriors edicions, han participat més de 175 estudiants

Andorra la Vella.- Andbank ha donat la benvinguda als 27 joves que aquest any realitzaran el programa de pràctiques d'estiu emmarcat dins l'Andbank Trainee Program.

Del total, n'hi haurà setze que estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis. Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l'equip de professionals dels diferents departaments, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, a més, reforçaran els equips de l'entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques de suport.

Aquest programa va néixer amb l'objectiu de donar suport al talent jove i a la seva ocupabilitat. Així, els joves estudiants tenen la possibilitat d'obtenir experiència pràctica on poden adquirir eines i competències professionals, completar la seva formació, treballar en equip i gestionar projectes, fonamentals pel seu futur laboral.

Els 26 participants han estat escollits entre gairebé més de 100 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l'obertura del termini d'inscripció. Alguns dels requisits per formar part del Trainee Program són cursar segon any d'estudis superiors relacionats amb l'administració d'empreses, economia, enginyeria o dret, entre d'altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra.

Durant les anteriors edicions, han participat més de 175 estudiants.