Una de les imatges del repte digital #KmsContraElCàncer. (Foto: Assandca)
Una de les imatges del repte digital #KmsContraElCàncer. (Foto: Assandca)
Una de les imatges del repte digital #KmsContraElCàncer. (Foto: Assandca)
Empresa

La iniciativa #KmsContraElCàncer aplega 331 persones amb una distància de 2.647 quilòmetres

Assandca i Vall Banc celebren l'acollida de l'activitat telemàtica

Andorra la Vella.- L'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) i Vall Banc han fet aquest dilluns la valoració del repte digital #KmsContraElCàncer, que es va desenvolupar aquest cap de setmana en el marc de les activitats organitzades sota el projecte 'Andorra contra el càncer'. Els dos canals habilitats per rebre les imatges de la participació (per whatsapp i a través de la pàgina web www.andorracontraelcancer.com) han rebut 161 i 154 imatges respectivament. Assandca ha comptabilitzat unes 331 persones implicades en la lluita contra el càncer i, entre totes, han sumat uns 2.647 quilòmetres, sigui caminant o corrents.

El president de l'associació, Josep Saravia, ha qualificat la participació com un "èxit", ja que "molta gent havia marxat" i, tot i això, "no han dubtat en sumar-se al repte". Per la seva banda, des de Vall Banc, com a patrocinador de l'esdeveniment, s'ha valorat molt positivament la resposta de la ciutadania i s'ha recordat que, tal com estava pactat, l'entitat financera donarà la quantitat de 5 euros per participant en favor d'Assandca.

Des de l'associació també es destaca el fet que no tots els participants han pres part de la iniciativa des de territori andorrà. La viralitat del repte i el fet de fer-lo digital ha afavorit la participació, segons Assandca, i s'han rebut imatges des de fora del Principat, especialment des de la costa. Tot i això, la majoria de les instantànies rebudes s'han enviat des de paratges naturals del país.