L'entrega del xec per part del conseller d'Esports i Joventut del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, i el sotsdirector general banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes, al president d'Assandca, Josep Saravia. (Foto: Assandca)
Sector financer

La jornada solidària 'Andbank Wintcycling 2020' recapta 2.100 euros per a Assandca

L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 200 persones d'Andorra i Espanya

Andorra la Vella.- El president d'Assandca, Josep Saravia, ha rebut aquest dijous els 2.100 euros recaptats durant la 2a jornada solidària 'Andbank Wintcycling 2020', que es va desenvolupar el 7 de març passat. El 'Wintcycling 2020' és l'esdeveniment 'indoor' més important que s'ha fet mai al Principat fins ara, i va comptar amb més de 200 participants d'Andorra i Espanya, duplicant l'afluència de la primera edició. A més, hi va col·laborar l'escola Bestcycling, capdavantera en la formació d'instructors d'aquesta disciplina esportiva.

Per la seva part, Andbank va ser el patrocinador 'premium' i es va comptar també amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, que va cedir les instal·lacions, material i personal.

Assandca ha agraït una vegada més la tasca de totes les persones i patrocinadors que han participat en aquesta iniciativa, sobretot pel que fa a la seva implicació en la lluita contra el càncer, i a la resta de centres comunals que van cedir les seves bicicletes de 'cycling'.