L'acord entre WEA i Hive Five, amb Marti Batalla, Manel Garcia, Agata Galuszka i Sara Muñoz (d'esq a dreta). (Foto: Redacció)
Innovació

Women Empowerment Andorra signa un acord amb Hive Five de Bomosa per impulsar les dones empresàries

La plataforma desenvolupa accions per fomentar l’empoderament femení dins el teixit econòmic

La plataforma Women Empowerment Andorra (WEA) i Hive Five by Bomosa han signat un acord de col·laboració per promoure l’emprenedoria femenina al país. WEA té com a principal objectiu desenvolupar accions socials i empresarials destinades a fomentar l’empoderament femení en el teixit empresarial. Liderada per la resident Agata Galuszka i acompanyada per l’advocada andorrana Sara Muñoz, les seves accions estan dirigides a totes les dones andorranes, tot i que se centren especialment en el col·lectiu de residents d’origen anglosaxó que ha triat el Principat per viure i treballar.

WEA té previst ubicar la seva seu social al nou espai de 'coworking' Hive Five, així com organitzar trobades socials i esdeveniments, formacions, conferències i serveis de mentoria per a la dona emprenedora. A més, té la intenció de difondre informació d’interès sobre Andorra per a promocionar el país com a destí de negocis.

Els responsables de Hive Five, Manel Garcia i Martí Batalla, han donat la benvinguda a l’espai 'coworking' a l’entitat i es mostren convençuts que “Hive Five pot contribuir a fer visible i empoderar el talent present al nostre país, especialment en una societat que volem igualitària entre homes i dones”.