Un enviament internacional de Puente China. (Foto: Puente China)
Una de les entregues de Puente China a la Creu Roja Espanyola. (Foto: Puente China)
Sector públic

Puente China s'enduu l'adjudicació dels tests d’antigen SARS-CoV-2

Segons l'edicte del BOPA tindran un cost de 2,80 euros per test

Andorra la Vella.- L'empresa Puente China España Comercio SL, amb seu a Barcelona, serà el nou proveïdor de tests d'antigen SARS-CoV-2 del Govern. Segons ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), la companyia ha guanyat l'adjudicació definitiva del concurs públic internacional que es va convocar al maig i que durarà fins a finals d'any, tot i que es podrà renovar per períodes anuals, previ acord del Govern, fins a un màxim de dos anys.

La modalitat de la contractació s'ha fet amb caràcter urgent i tindrà un valor de 2,80 euros per test, amb un total superior a 60.102 euros i variable segons la necessitat.

Puente China, segons explica a la seva pàgina web, es va crear a Barcelona l'any 1996 i s'ha convertit en un important centre de negocis entre Europa i la Xina, amb línies de negocis vinculades al 'Real Estate', el comerç internacional i l'assessorament legal. L'any 2020, i amb l'esclat de la pandèmia, va obrir un nou canal d'importació i distribució de material sanitari per a entitats públiques i privades.