La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, a l'Enterprising Women Lab. (Foto: Govern d'Andorra)
Empresa

Èxit d'assitència a la segona edició de l'Enterprising Women Lab

El pròxim 15 de desembre hi haurà una taula rodona dedicada a reflexionar sobre el paper de la dona en el món cultural

Andorra la Vella.- Aquest dissabte es va celebrar la segona edició de l'Enterprising Women Lab, un esdeveniment dedicat a l'emprenedoria femenina que va aconseguir omplir la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany en dues sessions (matí i tarda) destinades a explicar històries d'èxit de sis dones emprenedores i a donar eines amb un taller. Des de l'organització fan un balanç molt positiu de la jornada, que ha assolit els objectius que esperaven tant pel que fa a les xerrades que van fer les ponents com per la quantitat de gent que hi va assistir.

L'Enterprising Women Lab ha aconseguit ser la demostració del bon paper de la dona en qualsevol àmbit, sobretot en els cinc projectes que dissabte al matí es van presentar amb Marta Marsà (empresària), Rebeca Roger i Jael Pozo (veterinàries), Anna Pauner (editora), Xary Rodríguez (ciclista) i Marta Alberch (impulsora social) com a protagonistes. En la jornada també hi va prendre part la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés; la cònsol menor escaldenca, Rosa Gili; el cap de Gestió de Persones i membre del comitè d'Igualtat, Diversitat i Inclusió de Vall Banc, Marc Cornella; la presidenta de l'Associació de Dones d'Andorra, Mònica Codina; i la impulsora de l'esdeveniment, Lara De Miguel.

Els assistents van poder gaudir de les experiències de les sis dones i sobre com han aconseguit l'èxit dels seus projectes personals i empresarials, en una emotiva jornada plena d'emocions en recordar els inicis de les seves carreres i les dificultats amb què s'han anat trobant. A la tarda es va fer el taller dedicat a l'emprenedoria, on tres persones expertes dels àmbits de la psicologia (Nancy Polite), de la gestoria (Roger Lorente) i de la comunicació i màrqueting (Arnau Colominas) van resoldre dubtes sobre diferents problemes comuns als assistents.

L'Enterprising Women Lab seguirà amb una nova activitat el pròxim 15 de desembre amb l'Enterprising Women Talk titulat dona i cultura. Es tracta d'una taula rodona dedicada a reflexionar sobre el paper de la dona en el món cultural.