El CEO i cofundador de 011h i cofundador de l'e-commerce de moda Privalia, Jose Manuel Villanueva. (Foto: Crèdit Andorrà)
Empresa

Nova conferència del cicle Crèdit Andorrà Global Forum sobre emprenedoria i construcció sostenible

Serà el 24 de novembre a càrrec de Jose Manuel Villanueva, CEO i cofundador de 011h i cofundador de l'e-commerce de moda Privalia

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà organitza la conferència 'La descarbonització de la construcció', a càrrec de Jose Manuel Villanueva, CEO i cofundador de 011h, constructora de nova generació, i cofundador de l'e-commerce de moda Privalia, que parlarà de la seva experiència com a emprenedor de projectes innovadors i pioners de base tecnològica.

El ponent explicarà la seva trajectòria, primer, en el sector del comerç electrònic i, actualment, amb la constructora 011h, que promou la transició cap a un model d'edificació sostenible basat en quatre pilars: components, industrialització, digitalització i sostenibilitat, amb l'ús de la fusta com a element principal.

La conferència té com a objectiu tractar els projectes emprenedors des del punt de vista de l'experiència personal del ponent i a partir de la seva iniciativa empresarial. Villanueva, que ha estat pioner en projectes encaminats a transformar ambdós sectors, el de la construcció i el del comerç online, destaca en el seu discurs la importància dels emprenedors en el sistema actual i de les empreses que introdueixen l'impacte en el seu model de negoci.

La conferència és la divuitena sessió del cicle de conferències Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals, i forma part del programa d'activitats que promou la Càtedra Crèdit Andorrà d'Emprenedoria i Banca a l'IESE. Tindrà lloc el 24 de novembre, a les 19 hores, i serà en format presencial i online. Per assistir-hi de manera presencial, cal inscripció prèvia obligatòria al telèfon 88 88 88. Per poder accedir a la sessió online s'ha de fer un registre previ a través de l'enllaç https://bit.ly/3bUWlit, o de les xarxes socials de Crèdit Andorrà (Facebook, Twitter o LinkedIn).

Cal recordar que Crèdit Andorrà Global Forum és un cicle de conferències anual que va néixer amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania ponents de referència, per tal de fer una anàlisi de la realitat actual, però en clau de futur. La finalitat és propiciar un espai de coneixement, de generació d'idees, de debat, d'opinió, al voltant de temes d'actualitat econòmica, social, educativa, tecnològica, cultural, sanitària, turística, en definitiva, de tots aquells sectors que han de marcar el progrés del país a mitjà i llarg termini.