Una imatge del vol inaugural procedent de Madrid. (Foto: M. P.)
Empresa

Modifiquen els horaris dels vols entre Andorra-la Seu i Madrid per potenciar els viatges de cap de setmana

La mesura entrarà en vigor a partir del 27 de març i afectarà les hores de sortida

Andorra la Vella.- El Govern informa que a partir del 27 de març es modifiquen els horaris dels vols de la ruta entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. D'aquesta manera, els nous horaris modifiquen totes les sortides amb la voluntat de maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana, tant amb origen Madrid com Andorra, adaptant-se a la franja horària considerada de major demanda potencial per part de l'operador durant l'estació d'estiu.

De la mateixa manera, s'adapten específicament els horaris durant el període que va del 22 de juliol fins al 4 de setembre a fi de prioritzar la connectivitat per estades més llargues durant el pic de vacances de l'estiu.

Així doncs, a partir del 27 de març la sortida dels vols des de Madrid serà a les 16.20 hores i a les 18.40 hores des de l'aeroport Andorra-la Seu. Aquest canvi, coincidint amb l'horari d'estiu permetrà operar els vols en la finestra de connexions de tarda de l'aeroport de Madrid, millorant la connectivitat en temps d'escala i augmentant les potencials connexions.

D'altra banda, del 22 de juliol fins al 4 de setembre la sortida des de Madrid serà a les 12.05 hores i des d'Andorra-la Seu a les 14.20 hores. Degut al predomini de les estades de més llarga durada durant aquest període de l'any, el nou horari busca prioritzar la finestra de migdia i potenciar la connectivitat d'aquesta franja horària que ofereix l'aeroport de Madrid.

Finalment, a partir del 5 de setembre el Govern informa que es tornarà a l'horari de sortida de Madrid a les 16.20 hores i des d'Andorra-la Seu a les 18.40 hores.