Un moment de l'homenatge que va tenir lloc a Barcelona. (Foto: Perfumeria Júlia)
Empresa

La Generalitat homenatja Júlia Bonet

Torrent posa en relleu que la fundadora de Perfumeria Júlia era un exemple de talent femení

La conselleria d’Economia i Treball de la Generalitat de Catalunya ha homenatjat aquest dijous Júlia Bonet Fité, fundadora de Perfumeria Júlia, coincidint amb el dia del centenari del seu naixement.

En un acte que va tenir lloc a la botiga de Perfumeria Júlia a la Rambla de Catalunya de Barcelona, el conseller d’Economia i Treball, Roger Torrent, va destacar que la fundadora de Perfumeria Júlia era un exemple de talent femení i un model per a dones emprenedores. Igualment, Torrent va posar en valor el fet que Perfumeria Júlia suposa un exemple d’innovació i de les intenses relacions econòmiques entre Catalunya i Andorra.

Per part de Perfumeria Júlia, va recollir el reconeixement Sara Espot Zamora, membre del consell d’administració de l’empresa i neta de la fundadora. En un breu parlament d’agraïment, Espot va posar l’èmfasi en els valors i la filosofia empresarial de Júlia Bonet, centrada especialment a construir un equip de persones que, en bona mesura, han fet bona part de la seva carrera professional a l’empresa.  “No es pot fidelitzar els clients sense fidelitzar primer els treballadors”, va dir Espot, per afegir que “a Perfumeria Júlia no només venem productes cosmètics, sinó que també assessorem, aconsellem i acompanyem i això no es pot fer sense un equip de persones que fan de la qualitat la seva bandera”. “Som un exemple de talent femení i de talent sènior”, va concloure Espot.

Júlia Bonet va crear Perfumeria Júlia el 1939, quan tenia 17 anys. Actualment, l’empresa està present amb una quinzena d’establiments a Andorra i més de 50 establiments a Espanya, una expansió que va començar el 1999 i que des d’aleshores no ha parat de créixer. La tercera generació de la família està ara present al consell d’administració d’una empresa que entre Espanya i Andorra representa 680 llocs de treball.