Hive Five i Cowocat_Rural han signat un acord. (Foto: Hive Five)
Empresa

Hive Five i Cowocat_Rural s'alien per crear vincles entre els 'coworkers'

Els usuaris de Hive Five podran treballar de manera gratuïta tres dies al trimestre en qualsevol altre espai rural de la xarxa catalana

Hive Five, l’espai de 'coworking' de l’Univers BOMOSA, ha signat un acord de col·laboració internacional amb Cowocat_Rural, xarxa d’espais de 'coworking' rurals de Catalunya, gràcies al qual formarà part del programa Rural Pass com a espai Amic. Aquesta adhesió facilitarà la mobilitat entre els membres de totes dues entitats, afavorint així la generació de sinergies i vincles entre 'coworkers' i entre els propis espais que vertebren la xarxa, l’atracció de talent i el desenvolupament de projectes professionals conjunts.

El programa Rural Pass permetrà als usuaris de Hive Five treballar de manera gratuïta tres dies al trimestre en qualsevol altre espai rural vinculat. Alhora, els 'coworkers' de Cowocat_Rural tindran dret a l’ús gratuït de les instal·lacions de Hive Five, també tres dies al trimestre. Actualment, la xarxa està formada per vint espais ubicats en dinou municipis de comarques rurals de Catalunya.

El director general de l’Univers Bomosa, Manel Garcia, ha afirmat que “aquest acord internacional permet, per una banda, als usuaris de Hive Five ampliar molt les facilitats i possibilitats de mobilitat, sinergies i treball en espais de 'coworking' de tot Catalunya, el nostre territori veí; i , per l’altra, que els usuaris de Cowocat_Rural tinguin un punt de referència a Andorra”. “A banda dels avantatges que suposa aquesta col·laboració, també pot ser la llavor per a projectes conjunts entre els 'coworkers' andorrans i catalans” ha afegit Garcia.

La gerent del CIS, grup Leader que lidera Cowocat_Rural, Begoña Garcia, ha explicat que “la xarxa d'espais que formen part del Rural Pass no para de créixer, i aquest fet ens satisfà especialment ja que un dels objectius del projecte Cowocat_Rural és facilitar i promoure la creació de sinergies i la vertebració de connexions entre diferents espais de 'coworking' i també entre els seus 'coworkers'. Facilitant la mobilitat de les persones, a través d'aquesta xarxa d'espais de treball, contribuïm a posar en valor el talent existent als territoris rurals”.