La inauguració de la primera fira multisectorial d'Encamp, l'Enfira't. (Foto: L. G.)
Empresa

Encamp.- L'Enfira't, la primera fira multisectorial d'Encamp ha assolit els objectius marcats i s'assegura una nova edició de cara a l'any vinent. Ho ha manifestat el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, qui ha explicat que la iniciativa ha estat un èxit i ha rebut més de 3.000 visitants al llarg del cap de setmana, esdevenint l'espai de trobada de negoci i del teixit econòmic i social de la parròquia que se cercava des del comú.

D'aquesta manera, ha exposat que els expositors s'han mostrat molt agraïts per la iniciativa i satisfets perquè també han complert les fites marcades en cada un dels setanta estands que formaven l'Enfira't. Amb relació a la pròxima edició, Marot ha avançat que la voluntat és "créixer amb moderació" i renovar el format per millorar l'experiència dels expositors i dels visitants.

Cal recordar que l'objectiu de la fira era donar impuls a la reactivació econòmica en el marc del pla director establert pel comú, donant visibilitat a les empreses perquè es donin a conèixer. La iniciativa també té un vessant tradicional que es remunta al segle passat, concretament als anys 30 quan a la plaça del Consell General es duia a terme una mostra de l'activitat ramadera amb productes alimentaris de l'època.