Una edició anterior de la Jornada d'empresa d'Andorra Telecom. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La ciberseguretat, temàtica de la Jornada d’empresa d’Andorra Telecom

La cita torna el 5 d'octubre després de dos anys d'aturada

Andorra la Vella.- Torna la Jornada d’empresa d’Andorra Telecom, després d’una interrupció de dos anys per la pandèmia. Amb el títol 'Ciberseguretat, nous reptes i estratègies. Saps com defensar la teva empresa', la cita, que tindrà lloc el 5 d'octubre, vol abordar un dels reptes tecnològics encara  pendents per a moltes empreses del país, informen des de la companyia.

La jornada comptarà amb especialistes de l’àmbit de la ciberseguretat del país, que exposaran els darrers reptes i estratègies en ciberseguretat, amb l’objectiu d’oferir als assistents una informació clara i pràctica de les amenaces que avui pateixen les empreses arreu del món i quines són les eines que estan al seu abast per gaudir de  la millor protecció possible.

Amb aquesta temàtica com a fil conductor la jornada s’ha distribuït en tres grans blocs. El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, l’obrirà a dos quarts de deu del matí. Seguidament intervindrà el responsable de l’Agència nacional de ciberseguretat, Jordi Ubach, que explicarà quins són els sectors sota amenaça a nivell global, i el present i futur de l’agència nacional. El darrer ponent serà el consultor en ciberseguretat, David Julian, que exposarà de quina manera les empreses poden fer detecció proactiva d’amenaces en entorns corporatius, compartint experiències viscudes des de la primera línia de defensa.

Tancarà la jornada una taula rodona que comptarà amb la presència d'Ubach i Julian i de la cap de l’Agència andorrana de protecció de dades, Resma Punjabi; Àlex Estellés, agent adscrit al grup de delictes tecnològics de la policia i Jordi Celades, Joan Giró i Gerard Marsal, consultors en ciberseguretat en les empreses Diquital, Semic i Andorsoft, respectivament.

La jornadase celebrarà a l’Art Hotel d’Andorra la Vella i és gratuïta. L’aforament limitat exigeix la inscripció, tràmit que es pot formalitzar al web d'Andorra Telecom.