Lluís Marín i Clara Grau com a imatge de la darrera campanya de Pyrénées. (Foto: Pyrénées Andorra)
Clara Grau en la darrera campanya de Pyrénées. (Foto: Pyrénées Andorra)
Lluís Marín en la darrera campanya de Pyrénées Andorra. (Foto: Pyrénées Andorra)
Empresa

Lluís Marín i Clara Grau, protagonistes de la campanya de tardor i hivern de Pyrénées Andorra

L'acció coincideix amb el llançament del darrer lliurament de #Propòsits2022 del centre comercial

Andorra la Vella.- El corredor de surf de neu, Lluís Marín, i la jove instagramer i muntanyenca, Clara Grau, són els dos protagonistes de la campanya de tardor i hivern 2022-2023 que Pyrénées Andorra ha presentat aquesta setmana. Esportista i influencer, convertits en models per un dia, han lluït durant una intensa i distesa sessió fotogràfica la nova col·lecció de moda per a la temporada.

A través del nou catàleg de moda de Pyrénées Andorra, Marín i Grau mostren les noves col·leccions de firmes de primer nivell com Polo Ralph Lauren, Chloe, Briglia 1949, Alpe, Aristocrazy, Furla, Boggi, Autry, Fedeli, Mentore, Revolution, Jacob Cohen, Flower Mountain, Rains, Semicouture, Hoss Intropia, Brownie, Mus & Bombon, Scotch & Soda, Ikks o Hugo Boss, entre altres.

La campanya coincideix amb el llançament del darrer lliurament de #Propòsits2022 de Pyrénées Andorra, que s'emmarca en el concepte #Lluir. Amb aquest últim objectiu, escollit per acabar l'any amb la il·lusió de què tots i cadascun de nosaltres gaudim del goig de lluir, Pyrénées Andorra clou les diferents propostes que s'han anat desenvolupant al llarg de l'any per commemorar el 75è aniversari de la fundació de l'emblemàtic establiment comercial de l'avinguda Meritxell.